Välkommen!

Posted by

Hej och välkommen till svedala2u.se!

Oavsett om du har stor hundvana eller inte är du varmt välkommen hit. Kanske funderar du på att starta en kennel, eller så är du intresserad av att köpa en hund? Då finner du en hel del läsvärt här. Även du som bara vill veta mer om kennlar eller om hundraserna västgöte eller rottweiler kan få god information.

Det där med kennel

Att driva en kennel är ofta roligt men det är ingen dans på rosor. Det förekommer mycket glädje, men den glädjen kan också förbytas till sorg. Att ha en kennel innebär också en hel del ansvar, även ekonomiskt sådant. Dessutom måste man som kennelägare ha koll på vad som gäller för kennelns drift. Här på sajten kan du läsa mer om kennlar, och om vilka regler som gäller för dem. Du får bland annat veta mer om hundar och deras vistelse i bur, samt om hundens utfodring.

Rasfakta

Västgötar och rottweilers är två hundraser som egentligen inte är särskilt lika varandra. De skiljer sig åt i temperament, storlek och användningsområde. Oavsett om du har tidigare hundvana eller inte kan det vara bra att läsa på lite om raserna, speciellt om du planerar att köpa just en sådan hund. Här kan du till exempel läsa mer om rottweilern, som ibland kan klassas som en farlig hund att ha. Men är den verkligen farlig eller är det saker runt omkring som bidrar till att hunden blir aggressiv?

Ekonomi och hund

Här på sajten tar vi också upp ekonomiska frågor som kan kopplas till kenneldriften. Många har nämligen inte koll på vad det kostar att ha en hund. Att starta upp en kennel med många hundar blir då rejält mycket dyrare. Här på sajten får du veta mer om vilka kostnader som kan dyka upp och om hur du kan finansiera din kennel.

Comments are closed.